Vložil: | Mirly |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Mleté maso se zelím:
50 dkg bílého zelí
| 30 dkg mletého masa
| 2 cibule
| 1/8 l smetany
| 10 dkg tučnější slaniny
| 1 lžička kmínu
| 1 lžička sladké papriky
| 4 lžice ovesných vloček
| 1 lžice másla
| pepř, sůl
Postup přípravy receptu Mleté maso se zelím:
Zelné listy povaříme asi 10 minut se solí a kmínem, slijeme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na kostičky, přidáme mleté maso, papriku, smetanu a ovesné vločky. Zpracujeme a dochutíme pepřem. Formu vymastíme máslem a vyložíme polovinou zelných listů. Masovou směs rozložíme na listy, pokryjeme druhou polovinou listů a tenkými plátky slaniny. Pečeme při 200 °C asi 30 minut.
Fotky receptu Mleté maso se zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!