Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mleté maso v zelených listech

fotka Mleté maso v zelených listech
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Mleté maso v zelených listech:

1/2 kg mletého masa  | 1/2 kg zelí  | 2 lžíce mouky  | 1 lžíce sójové omáčky  | 3 ks vejce  | 2 hrnečky vývaru  | 2 lžičky sójové omáčky  | 1 lžička solamylu

Postup přípravy receptu Mleté maso v zelených listech:

Zelí uvaříme v celku a rozdělíme na listy. Mleté maso smísíme s moukou, solí, sójovou omáčkou a třetinou našlehaných vajec. Do malé dortové formy dáme nejprve vrstvu z jedné třetiny zelných listů. Tuto vrstvu zalijeme polovinou zbylé vaječné směsi a přidáme vrstvu směsi masové, na ni pět třetinu zelných listů a vrstvu masa. Zbylá vejce dáme na maso a přikryjeme poslední vrstvou zelných listů. Vše mírně stlačíme, přikryjeme alobalem a necháme 15 minut v páře nebo půl hodiny v mírné troubě. Z vývaru, soli, sójové omáčky a solamylu připravíme omáčku a povaříme do zhoustnutí. Maso v zelných listech nakrájíme na čtverečky.
Podáváme s omáčkou a s rýží.


Fotky receptu Mleté maso v zelených listech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mleté maso v zelených listech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !