Použité suroviny receptu Mleté maso zapečené s bramborovou kaší a pórkem:
0.5 kg mletého masa
| podle potřeby: brambory
| podle potřeby pórek
| koření dle chuti na maso
Postup přípravy receptu Mleté maso zapečené s bramborovou kaší a pórkem:
Mleté maso okořeníne dle chuti každého. Pórek podélně rozkrojíme a nakrájíme asi na 4 cm dlouhé proužky. Uvaříme si bramborouvou kaši a necháme mírně vychladnout. Do zapékací misky dáme na dno ochucené mleté maso, na to poklademe rovnoměrně porek a na vrch uděláme z bramborové kaše čepici. Vše dáme zapéci do trouby cca na 30 minut 250 stupňů.
Fotky receptu Mleté maso zapečené s bramborovou kaší a pórkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!