Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mleté řízky s hráškem

fotka Mleté řízky s hráškem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Mleté řízky s hráškem :

300 g mletého hovězího a vepřového masa  | 1 vejce  | 1 žemle  | 2 lžíce hrubé mouky  | kousek cibule  |  mléko  |  sůl  |  olej na pečení  | 1 plechovka sterilovaného hrášku  | 1 rovná lžíce hladké mouky  | 40 g másla  |  cukr

Postup přípravy receptu Mleté řízky s hráškem :

Žemli pokrájenou na plátky pokropíme mlékem, po chvilce ji rozmělníme, přidáme mleté maso, sůl, vejce, jemně nakrájenou cibuli, hrubou mouku a dobře promícháme. Ze směsi uděláme 8 tenkých řízků, opečeme je po obou stranách na rozehřátém oleji a vyjmeme. Olej od opékání slijeme, na pánvičku přidáme máslo a mouku, osmahneme, zalijeme trochou vody, rozmícháme a povaříme. Po chvilce přidáme zpět řízky, okapaný sterilovaný hrášek a vše dobře prohřejeme.
Řízky přeložíme na nahřáté talíře, hrášek nepatrně osladíme a urovnáme i se šťávou okolo řízků,
Podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Mleté řízky s hráškem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mleté řízky s hráškem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !