Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mňamka zelňačka

fotka Mňamka zelňačka
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Mňamka zelňačka:

400 g kysaného zelí  | 3 kusy brambor  | 1 kus cibule  | 200 g uzeného masa  | 2 dcl zakysané smetany  |  vývar (bujon)  | koření červená paprika  |  bob. list  |  pepř  |  sůl  |  česnek  |  majoránka

Postup přípravy receptu Mňamka zelňačka:

Zelí propereme pod studenou vodou, důkladně vymačkáme a pokrájíme. Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostky a uvaříme va slané vodě - VODU NEVYLÉVÁME! Cibuli nakrájíme a orestujeme na oleji do zlatova, přidáme nakrájené maso (lze i klobása) a zaprášíme červenou paprikou. Přidáme zelí, podlijeme vývarem, přidáme bobkový list, pepř a vaříme, až je zelí měkké.
Přidáme uvařené brambory včetně vody a zahustíme jíškou.
Dochutíme česnekem, majoránkou, solí - dle chuti. Nakonec zjemníme zakysanou smetanou.


Fotky receptu Mňamka zelňačka:

Mňamka zelňačka
Mňamka zelňačka
Mňamka zelňačka
Mňamka zelňačka
Mňamka zelňačka
Mňamka zelňačka
Mňamka zelňačka
Mňamka zelňačka
Mňamka zelňačka
Fotky vložil: rebo,uznevim,Nandiči 
Hodnocení receptu Mňamka zelňačka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !