pudink bez vaření
| 300 ml mléka
| 1 lžíce instantní kávy
| 1 lžíce vody
| 250 ml smetany ke šlehání
| 1 vanilkový cukr
| 1 tružovač šlehačky
| 1 sáček tmavé čokoládové polevy
| nahrubo nasekané ořechy na ozdobu
Postup přípravy receptu Mocca korunka:
Do vyšší nádoby nalijeme méko a vsypeme do něj puding bez vaření. Připravíme podle návodu na obalu. Šleháme ručně vidličkou nebo elektrickým šlehačem asi 3 min. do zhoustnutí. Puging rozdělíme do skleněných pohárů.
Mocca- šlehačka: Instantní kávu zajijeme v hrníčku horkou vodou a necháme vychladnout. Šlehačku vyšleháme s vanilkovým cukrem, ztužovačem a vychlazenou kávou. Vyšlehanou směsí naplníme cukrářský sáček na zdobení s hvězdicovým výřezem a dozdobíme polevou rozehřátou podle návodu na obalu a posypeme nahrubo nasekanými ořechy.
Fotky receptu Mocca korunka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!