Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.06. 2025
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moravský špíz

fotka Moravský špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Moravský špíz:

500 g vepřové kýty  | 250 g vepřových jater  | 4 bobkové listy  | 120 g slaniny  | 20 g hladké mouky  | 1 dl červeného vína  | 50 g kečupu  | 100 g sterilované kapie  | 50 g másla  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Moravský špíz:

Vepřovou kýtu a vepřová játra nakrájíme na plátky, osolíme opepříme a střídavě s plátky slaniny a bobkovým listem napichujeme na jehlu a opékáme po všech stranách na rozpáleném oleji. Opečenou jehlu vyjmeme, přebytečný tuk slijeme, přidáme máslo, zaprášíme moukou, zarestujeme, přidáme víno, vodu, kečup, promícháme a provaříme. Ke konci přidáme nakrájené sterilované kapie, prohřejeme a dochutíme. Špíz podléváme šťávou. Příloha-hranolky.


Fotky receptu Moravský špíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Moravský špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !