20-25 dkg mražených filet z mořské štiky
| 1 celé vejce
| 2 plátky sýru
| hořčice,
| sůl,
| olej na osmažení
Postup přípravy receptu Mořská štika:
Filety z mořské štiky nakrájíme na menší kousky, potřeme hořčicí z obou stran a dáme na rozpálenou pánev opéci. Když je ryba měkká a opečená dorůžova, zalejeme rozšlehaným vejcem a navrch dáme asi 2 plátky sýru. Když vejce ztuhne a sýr se roztaví, ihned podáváme. Ryba dobře chutná s bramborem a zeleninovým salátem, je však možné ji podávat jen s chlebem. Místo mořské štiky můžeme na přípravu použít hejka, filé či jinou možskou rybu. Je to chutné a rychlé jídlo.
Fotky receptu Mořská štika:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!