Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![1/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Mořská štika na žampiónech:
500 g mořské štiky
| 16 ks krabích tyčinek
| 4 stroužky česneku
| 3 lžíce hladké mouky
| 1 lžička Vegety
| olej
| 200 g čerstvých žampiónů
| 1 kostka zeleninového bujónu
| 1 ks cibule
| 1 lžička mleté papriky
| sůl, pepř, chilli koření
Postup přípravy receptu Mořská štika na žampiónech:
Ryby osušte, naporcujte na menší kusy a obalte v mouce, do které jste přidali papriku, Vegetu a chilli. Obalené ryby opečte na rozpáleném oleji, pak je vyjměte na talíř. Žampiony očistěte a nakrájejte na plátky. Nakrájenou cibuli osmažte ve výpeku z ryb, přidejte houby, podlijte vývarem připraveným z bujónové kostky. Když jsou houby měkké, přidejte prolisovaný česnek, nakrájené krabí tyčinky a ještě chvíli všechno duste. Pokud je šťáva příliš řídká, zahustěte ji hladkou moukou.
Přeji dobrou chuť.
Fotky receptu Mořská štika na žampiónech:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!