400 g filet z mořského ďasa
| 2 ks tomaty
| 100g brambory
| 50 g lilek
| 50 g mladé cukety
| 100 g čerstvé zelené fazolky
| 50 g čerstvé červené papriky
| olivový olej
| sůl
| cukr krystal
| máslo
| celý černý pepř
Postup přípravy receptu Mořský ďas alla griglia:
Lilek, cukety a papriku očistěte, nakrájejte na 3cm kostičky a osolte. Přidejte zelené fazolky spařené v osolené vodě, opečené brambory ve slupce a vše dozlatova opečte na olivovém oleji (lžíce). Rajčata rozpulte, pocukrujte a dejte na 15 až 20 minut péct do trouby předehřáté na 180 °C. Mořského ďasa nakrájejte na filety, osolte mořskou solí, opepřete a na rozpuštěném másle (2 lžíce) asi 5 minut z každé strany pomalu opékejte. Ryba musí zůstat šťavnatá a světlá. Opečeného mořského ďasa dejte na zeleninu s rajčetem a přelijte trochou másla.
Fotky receptu Mořský ďas alla griglia:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!