Použité suroviny receptu Mořský ďas pečený s bylinkami :
2 filety z mořského ďasa
| čerstvě mletý černý pepř
| 7-10 snítek tymiánu a rozmarýnu
| 5 ks malých pórků
| 100 g cherry rajčátek
| 3 lžíce balsamikového octa
Postup přípravy receptu Mořský ďas pečený s bylinkami :
Troubu předehřejeme na 180°C. Filety očistíme, odstraníme z nich blány a opepříme. Filety obalíme ve snítkách tymiánu a rozmarýnu. Svážeme je nití do ruličky, dáme na plech a vložíme na 15 minut do trouby. Zatím očistíme pórek a nakrájíme jej na kolečka. Po 15 minutách plech vyndáme a kolem filet poklademe pórky a rajčata. Polijeme octem. Vrátíme do trouby a pečeme, dokud ryba nezíská matnou bílou barvu a nebude pevná na dotek. Pak odstraníme nit i snítky bylinek. Podáváme s restovanou zeleninou a zdobíme bylinkami.
Fotky receptu Mořský ďas pečený s bylinkami :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!