Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mořský okoun s bylinkovou omáčkou

fotka Mořský okoun s bylinkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mořský okoun s bylinkovou omáčkou:

4 filety  |  citronová šťáva  | 4 ostré sterilované okurčičky  |  petrželka  |  kopr  |  řeřicha  | 200 g jogurtu  |  sůl  |  pepř  | 2 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce bylinkového másla  | 1 svazek ředkviček

Postup přípravy receptu Mořský okoun s bylinkovou omáčkou:

Rybu pokapeme citrónovou šťávou a necháme 10 minut odležet.

Okurčičky posekáme, bylinky posekáme. Řeřichu nahrubo posekáme. Spolu s okurčičkami a bylinkami ji vmícháme do jogurtu. Osolíme, opepříme a ochutíme citrónovou šťávou. Filety osolíme, opepříme, obrátíme v mouce a opékáme po obou stranách na vřelém bylinkovém másle 6 minut. Filety podáváme s omáčkou a bramborami, obložené ředkvičkami, řeřichou a petrželkou.


Fotky receptu Mořský okoun s bylinkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mořský okoun s bylinkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !