Postup přípravy receptu Mořský okoun s jablkem a hruškou:
Filé pokrájíme na kousky, pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Slaninu pokrájíme na kostičky, vypečeme na oleji a vyjmeme. Kousky ryby obrátíme v mouce a pečeme v rozpuštěné slanině zhruba 5 minut po obou stranách dozlatova. Vyjmeme z pánve.
Pórek a papriku očistíme a nakrájíme na kousky. Jablko a hrušku, rozčtvrtíme, odjádříme a pokrájíme na plátky. Dusíme asi 5 minut spolu s paprikou na vypečeném tuku. Vmícháme papriku a zakysanou smetanu. Rybu vložíme zpět do pánve a dusíme na mírném ohni asi 3 minuty.
Fotky receptu Mořský okoun s jablkem a hruškou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!