Použité suroviny receptu Mořský vlk s rýží a zeleninou:
400 g mořského vlka
| 150 g dýně
| 100 ml smetany
| 4 cherry rajčata
| sůl, pepř, olej, ocet
| 100 g cukety
| 50 g parmezánu
| 150 g rýže
Postup přípravy receptu Mořský vlk s rýží a zeleninou:
Mořského vlka nakrájíme a osolíme. Opečeme ze všech stran i s kůží. Na oleji orestujeme rýži na rizoto, zalijeme vínem a dusíme do poloměkka. Přidáme kostičky dýně a dochutíme cukrem a octem. Dusíme doměkka. Cuketu nakrájíme na kolečka a ogrilujeme, osolíme a opepříme. Rajčátka také ogrilujeme.
Grilovanou zeleninu rozložíme na talíř, přidáme rizoto a rybu. Podáváme s bílým vínem a bílým pečivem - ideální je bageta zakápnutá olivovým olejem.
Fotky receptu Mořský vlk s rýží a zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!