Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.09. 2025
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kompot opile

Kompot opile
3. 02. 2008 Moučníky +++_______
Příprava receptu Kompot opile: Do hrnce dáme všechno sušené ovoce se skořicí, zalijeme vínem a vaříme, až sušené ovoce nabobtná. Pak přidáme nakrájená jablka a ještě povaříme do změknutí ovoce. Podáváme teplé. ... ... …více»

Medový koláč s ořechy, mandlemi, rozinkami a datlemi

Medový koláč s ořechy, mandlemi, rozinkami a datlemi
3. 02. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Medový koláč s ořechy, mandlemi, rozinkami a datlemi: Těsto připravíme podle receptu na obalu. Poté z něj vyválíme plát o síle 1/2 cm, který vložíme do nízké kulaté koláčové formy a potřeme žloutkem. Smícháme ořechy, rozinky, mandle a datle s medem ... ... …více»

Pěna z ovoce

Pěna z ovoce
3. 02. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Pěna z ovoce: Omytá jablka dáme na suchou pánev upéci do trouby. Potom je oloupeme, zbavíme jadřinců a dáme do mixéru. Přidáme moučkový cukr, ušlehaný bílek a zpracováváme, až vznikne hustá pěna. Pěnu dáme do sklen ... …více»

Lesní plody nakládané v Pineau des Charentais zapečené pod vanilkovou pěnou

Lesní plody nakládané v Pineau des Charentais zapečené pod vanilkovou pěnou
3. 02. 2008 Moučníky +++-______
Příprava receptu Lesní plody nakládané v Pineau des Charentais zapečené pod vanilkovou pěnou: Lesní plody necháme napůl rozmrazit, dobře je prosypeme práškem Cabi, částí moučkového cukru, zalijeme Pineau des Charentais a necháme macerovat. Dno misky, ve které budeme zapékat, vyložíme piškotem, ... …více»

Krém karamel

Krém karamel
3. 02. 2008 Moučníky ++++______
Příprava receptu Krém karamel: Mléko, vanilkový cukr a cukr krupici zahřejeme na 80°C a postupně přidáme vejce rozšlehané v mléce. Krém sejmeme z plotny (krém se nesmí vařit, aby se nesrazila vejce). Porcelánové misky vložíme do hr ... …více»
 

Jablíčka na medu flambovaná calvadosem

Jablíčka na medu flambovaná calvadosem
3. 02. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Jablíčka na medu flambovaná calvadosem: Oloupané jablíčko nakrájíme na dva silnější plátky, opečeme na másle, posypeme cukrem a vložíme do grilu, kde necháme, aby cukr zkaramelizoval. Přidáme med a rozinky, necháme ještě zabarvit. Řezy z ja ... …více»

Hruška Šafránka

Hruška Šafránka
3. 02. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Hruška Šafránka: Pošírovanou hrušku (oloupaná hruška se vloží do horké citrónové vody) nakrájíme na plátky a těmi vyložíme tvořítka. Z pudinku, jogurtu, vejce, cukru a Solamylu uvaříme krém, kterým vylijeme připravená ... …více»

Čokoládová terina s vanilkovým krémem

Čokoládová terina s vanilkovým krémem
3. 02. 2008 Moučníky +++++++___
Příprava receptu Čokoládová terina s vanilkovým krémem: Z vajec oddělíme žloutky od bílků. Žloutky smícháme s moučkovým cukrem a bílky vyšleháme na sníh. Vezmeme čokoládu na vaření, rozpustíme ji a smícháme s kakaem. To vše dohromady smícháme, až vznikne h ... …více»

Citronový sorbet s campari

Citronový sorbet s campari
3. 02. 2008 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Citronový sorbet s campari: K přípravě sorbetu budeme potřebovat vhodnou skleničku, například flétnu na šampaňské či sekt. Do skleničky odměříme asi 1,5 cl campari, zakápneme šťávou z limetky a vložíme celý stonek pocukrované ... …více»

Čerstvé jahody ve žloutkové pěně s vůní pomerančových květů

Čerstvé jahody ve žloutkové pěně s vůní pomerančových květů
3. 02. 2008 Moučníky +++-______
Příprava receptu Čerstvé jahody ve žloutkové pěně s vůní pomerančových květů: Do šlehače dáme žloutky, zrníčka vybraná z vanilkových lusků, šťávu z pomeranče, vodu z pomerančových květů, cukr a to celé necháme šlehat až se vyšlehá kompaktní pěna. Mezitím si očistíme jahody, kte ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !