Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.09. 2025
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krém brulée

Krém brulée
3. 02. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Krém brulée: Podélně prokrojený vanilkový lusk povaříme a dáme zchladit. V misce promícháme žloutky, smetanu a cukr. Přelijeme do připravených zapékacích misek. Misky položíme do pekáčku, který jsme naplnili ze tř ... …více»

Opilé hrušky

Opilé hrušky
3. 02. 2008 Moučníky ++________
Příprava receptu Opilé hrušky: Hrušku oloupeme a dáme na 1 minutu do vroucí vody s kyselinou citrónovou. Přesuneme do oslazeného červeného vína se skořicí a povaříme do poloměkka. Necháme vychladit a podáváme rozkrojenou s vanilkov ... …více»

Zapečená jablíčka v těstíčku s mandlemi a skořicí

Zapečená jablíčka v těstíčku s mandlemi a skořicí
3. 02. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Zapečená jablíčka v těstíčku s mandlemi a skořicí: Jablka oškrábeme, vyjádřincujeme, nakrájíme na plátky. Připravíme si těstíčko: polohrubou mouku, pivo a sůl vypracujeme v husté těstíčko. Plátky jablíček obalíme v těstíčku a usmažíme. Usmažená jablíč ... …více»

Zapečené jahody se zmrzlinou

Zapečené jahody se zmrzlinou
3. 02. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Zapečené jahody se zmrzlinou: Pečený piškot vykrojíme do vhodného tvaru a pokropíme Curacaem. Do středu piškotu vložíme porci zmrzliny a obložíme ji jahodami. Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh a cukrářským sáčkem s ozdobnou trubi ... …více»

Jablečný závin s ořechy, rozinkami a jablečnou omáčkou

Jablečný závin s ořechy, rozinkami a jablečnou omáčkou
3. 02. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Jablečný závin s ořechy, rozinkami a jablečnou omáčkou: Z listového těsta vyválíme plát asi 40x40 cm, který posypeme strouhankou. Jablka nastrouháme na hrubo a lehce vymačkáme šťávu. Do nastrouhaných jablek nasypeme cukr, vanilkový cukr, ořechy, skořici a ... …více»
 

Atol krém karamel

Atol krém karamel
3. 02. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Atol krém karamel: Ušleháme společně žloutky a vejce s cukrem. Vanilku rozmícháme s mlékem a vše přidáme do vaječné hmoty. Do hrnečku dáme kostkový cukr s 2 až 3 lžícemi vody a na mírném teple necháme zkaramelizovat. Ka ... …více»

Vanilkový pudink s likérem

Vanilkový pudink s likérem
3. 02. 2008 Moučníky +++_______
Příprava receptu Vanilkový pudink s likérem: Vanilkový pudink připravíme podle návodu na obalu, poté ho nalijeme do 4 sklenic a necháme vychladnout. Mezitím pečlivě omyjeme jahody (čtyři jahody se zelenou stopkou si necháme na ozdobu). Polevu př ... …více»

Marinovaný pomeranč

Marinovaný pomeranč
3. 02. 2008 Moučníky +++_______
Příprava receptu Marinovaný pomeranč: Tento recept připravujeme den předem. Pomeranče, ze kterých jsme okrájeli slupku, překrojíme na půlky a propíchneme špejlí. Z cukru uděláme karamel, zalijeme šťávou, necháme povařit. Po vystydnutí při ... …více»

Bašta řezy

Bašta řezy
3. 02. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Bašta řezy: Vejce s cukrem ušleháme do pěny, přidáme ostatní ingredience a vše vyšleháme do hladké hmoty, kterou rozdělíme stejnou měrou na dva plechy a pečeme ve středně vyhřáté troubě cca 15-20 minut. Placky ne ... …více»

Pošírovaná hruška plněná vanilkovou zmrzlinou

Pošírovaná hruška plněná vanilkovou zmrzlinou
3. 02. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Pošírovaná hruška plněná vanilkovou zmrzlinou: Celé hrušky oloupeme a zbavíme jádřinců. Připravíme si lázeň z bílého vína, potřebujeme na ni 400 mililitrů vody, 100 gramů cukru, pomerančovou kůru a rozříznutý vanilkový lusk. Hrušky v ní pozvolna u ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !