Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.06. 2025
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babiččin štrůdl

fotka Babiččin štrůdl
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Babiččin štrůdl:

200 g másla  | 600 g hladká mouka  | 3 ks vejce  | 1 ks prášek do pečiva  | špetka soli  | 1 lžíce octu  | 1/4 hrnku vody  |  jablka  |  skořice

Postup přípravy receptu Babiččin štrůdl:

Rozpustíme máslo a smícháme všechny ingredience a zpracujeme ve vláčnou tužší hmotu. Rozdělíme na tři kusy. Vezmeme jeden kus a vyválíme velký plát. Oloupeme a nastrouháme jablka a dáme je na plát pak je posypeme skořicovým cukrem, zavineme a dáme na vymazaný plech péct. Babiččin štrůdl můžeme před pečením potřít rozšlehaným vajíčkem.


Fotky receptu Babiččin štrůdl:

Babiččin štrůdl
Babiččin štrůdl
Babiččin štrůdl
Babiččin štrůdl
Babiččin štrůdl
Babiččin štrůdl
Babiččin štrůdl
Babiččin štrůdl
Babiččin štrůdl
Babiččin štrůdl
Fotky vložil: Marci7,hlouskova,hanina51,evulaS33 
Hodnocení receptu Babiččin štrůdl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !