Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrušky v těstíčku s jahodovou omáčkou

fotka Hrušky v těstíčku s jahodovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Hrušky v těstíčku s jahodovou omáčkou :

500 g mražených jahod  | 2 vejce  | 150 g hladké mouky  | 125 ml světlého piva  | špetka soli  | 1 vanilkový cukr  | 4 zralé hrušky  |  tuk na smažení  | 50 g strouhaného kokosu  | 1 lžíce cukru

Postup přípravy receptu Hrušky v těstíčku s jahodovou omáčkou :

Rozmrazíme jahody. Oddělíme žloutky od bílků. Z mouky, piva, žloutků, soli a vanilkového cukru rozmícháme těstíčko. Dáme na 20 minut odpočinout. Oloupme hrušky, rozpůlíme a odstraníme jádřince. Tuk rozehřejeme na 180 stupňů. Z bílků ušleháme pevný sníh a zamícháme do těstíčka. Půlky hrušek ponoříme do těstíčka, obalíme ve strouhaném kokosu a smažíme 3-4 minuty dozlatova. Rozmělníme jaohdy s cukrem, případně s citroovou šťávou a 2 lžícemi pomerančového likéru. Jaohdovou omáčku rozdělíme na talířky, přidáme hrušky.


Fotky receptu Hrušky v těstíčku s jahodovou omáčkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrušky v těstíčku s jahodovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !