Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 14.06. 2025
Dnes má svátek Roland
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemný perník s jablky

fotka Jemný perník s jablky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Jemný perník s jablky:

4 vejce  | 350 g moučkového cukru  | 450 g hrubé mouky  | 1 balíček prášku do perníku  | 200 ml rostlinného oleje  | 750 g jablek  | dle potřeby: tuk a mouka na vymazání plechu

Postup přípravy receptu Jemný perník s jablky:

Celá vejce ušleháme s moučkovým cukrem. Mouku promícháme s práškem do perníku, přidáme ušlehaná vejce s cukrem, olej a nastrouhaná jablka. Vše dobře promícháme a rozetřeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Pečeme v troubě vyhřáté na 170 stupňů asi 25 až 30 minut. Po vychladnutí krájíme na řezy, můžeme i pocukrovat, ale není nutné, perník je dost sladký. Je jemný a díky jablkům i dlouho vláčný. Zatím se mu u nás nikdy nepodařilo ztvrdnout, byl sněden vždy o něco dříve.


Fotky receptu Jemný perník s jablky:

Jemný perník s jablky
Jemný perník s jablky
Jemný perník s jablky
Jemný perník s jablky
Jemný perník s jablky
Jemný perník s jablky
Jemný perník s jablky
Jemný perník s jablky
Jemný perník s jablky
Jemný perník s jablky
Fotky vložil: evabel,Torta,Natural,cudovluc,hanina51 
Hodnocení receptu Jemný perník s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !