Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.06. 2025
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kynutý povidlový koláč

fotka Kynutý povidlový koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kynutý povidlový koláč:

280 g hladké mouky  | 1 vejce  | 1 žloutek  | 60 g moučkového cukru  | 80 g rozpuštěného másla  | 3/4 l mléka  |  sůl  |  povidla  | kvásek:  | 2 dl mléka  | 15 g droždí  | 10 g moučkového cukru  | 60 g hladké mouky

Postup přípravy receptu Kynutý povidlový koláč:

Z vlažného mléka, droždí, cukru a mouky uděláme kvásek a necháme kynout. Do mísy dáme mouku rozmíchanou s trochou soli. Ve vlažném mléku rozmícháme vejce a žloutek a přilijeme k mouce. Přidáme moučkový cukr, rozpuštěné máslo, vykynutý kvásek a těsto dobře vypracujeme. Necháme kynout na teplém místě. Těsto roztáhneme na dobře vymaštěný plech a potřeme vrstvou povidel. Povrch posypeme drobenkou. Pečeme ve vyhřáté troubě.


Fotky receptu Kynutý povidlový koláč:

Kynutý povidlový koláč
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Kynutý povidlový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !