Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 13.06. 2025
Dnes má svátek Antonín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Likérová bábovka Moka

fotka Likérová bábovka Moka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Likérová bábovka Moka:

2 vanilkové cukry  | 1 prášek do pečiva  | 20 ml oleje  | 20 ml. vaječného koňaku  | 20 dkg. moučk.cukru  | 20 dkg. polohrubé mouky  | 12 dkg solamylu  | 4 vejce  | 3 kávové lžičky instantní kávy

Postup přípravy receptu Likérová bábovka Moka:

Vejce vyšleháme s vanilkovým cukrem, postupně zamícháme moučkový cukr až vznikne pěna, pak lijeme střídavě koňak a olej. Do mísy si prosijeme mouku, solamyl a prášek do pečiva a následně dáme do pěny. Vymažeme formu a vysypeme a vlijeme polovinu těsta, do druhé poloviny těsta přidáme tři lžičky instantní kávy a pár kapek vody, aby se káva rozpustila. Vidličkou promícháme, aby bábovka byla barevná a dáme péct. Pečeme na 170°C po dobu asi 50-60 min.


Fotky receptu Likérová bábovka Moka:

Likérová bábovka Moka
Likérová bábovka Moka
Likérová bábovka Moka
Likérová bábovka Moka
Likérová bábovka Moka
Fotky vložil: pavla706,tvackova1 
Hodnocení receptu Likérová bábovka Moka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !