Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Mousse de maracuja (dezert):
1 plechovka kondenzovaného mléka
| 1 porce (podle plechovky výše uvedené) maracujového koncentrátu
| 1 plechovka mléka TATRA
| 1 malá prášková želatina (10 g)
Postup přípravy receptu Mousse de maracuja (dezert):
Ve skutečně malém množství vody namočíme želatinu, pak ji ve vodní lázni rozpustíme a necháme vychladit na pokojovou teplotu.
Ostatní ingredience smícháme v mixeru a téměř dokonale v něm našleháme. Opatrně vmícháme želatinu a dezert rozdělíme do sklenic.
Vychladíme, což trvá v lednici asi 3 hodiny.
Krém nesmí být příliš tuhý, nikdo by neměl poznat, že obsahuje želatinu!
Fotky receptu Mousse de maracuja (dezert):
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!