Postup přípravy receptu Odpalovaný dort s jahodovým krémem :
Do varu uvedeme máslo, 200 ml vody, sůl, přisypeme mouku, mícháme, až se vytvoří "knedlík" a u dna bělavý povlak. Zapracujeme 1 vejce a těsto dáme do mísy. Zapracováváme zbylá vejce.
Troubu předehřejeme na 220 °C. Na plechy vyložené pečicím papírem vytvarujeme z těsta 4 kola o průměru 26 cm, která upečeme.
Jahody rozmačkáme. Namočíme želatinu, rozpustíme ji. Ve vodní lázni ušleháme do pěny žloutky, cukr a Campari, přimícháme želatinu, jahodové pyré.
Jakmile začne krém želírovat, spojíme ho s dotuha ušleh. šlehačkou. Dva upeč. pláty potřeme krémem, dáme na sebe. Zbylé dva pláty rozdrobíme. Dort po obvodu potřeme zavařeninou, posypeme drobečky z těsta, zdobíme jahodami.