Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pivní štrúdl s jablky a skořicí

fotka Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Pivní štrúdl s jablky a skořicí:

400 g hladká mouka  | 2 dcl pivo  | 250 g omega  | 1 vanilkový cukr  | dle chuti jablka

Postup přípravy receptu Pivní štrúdl s jablky a skořicí:

Do mouky nastrouháme omegu, přidáme pivo a uděláme těsto. Těsto na vále rozválíme, naplníme jablky, posypeme skořicovým cukrem. Těsto zabalíme a dáme na plech do předehřáte trouby. Pečeme 20 minut. Náplň - nastrouhaná jablka posypaná skořicovým cukrem


Fotky receptu Pivní štrúdl s jablky a skořicí:

Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Fotky vložil: Natural,Marci7,hlouskova,oko,meluzína 
Hodnocení receptu Pivní štrúdl s jablky a skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !