Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pražský koláč s náplní

fotka Pražský koláč s náplní
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pražský koláč s náplní:

250 g hladké mouky  | 250 g polohrubé mouky  | 1 ks droždí  | 1 ks vejce+1 na potření  | 4 lžíce cukru  | 1-2 dcl mléka  | 2 dcl kysané smetany  | špetka soli

Postup přípravy receptu Pražský koláč s náplní:

Náplň: 1 šlehačka, 1 ztužovač do šlehačky, 1 tvaroh, 1 vanilkový pudink uvařený v 300 ml mléka, cukr dle chuti
Drobenka: polohrubá mouka, hera, cukr, skořice
Z mléka, droždí a 1 lžičky cukru necháme vzejít kvásek, který přidáme do mísy k oběma moukám. Vmícháme zbylý cukr, smetanu, vejce, sůl a mléko, zpracujeme těsto a necháme asi hodinu kynout (během kynutí 1 krát propracujeme). Z vykynutého těsta uděláme čtyři placky a necháme ještě kynout. Dáme na vymazaný plech, potřeme vajíčkem a posypeme drobenkou. Pečeme 25 minut. Po vychladnutí rozkrojíme a naplníme (do studeného pudinku vmícháme ušlehanou šlehačku se ztužovačem a tvaroh s vanilkovým cukrem).
Dobrou chuť!



Fotky receptu Pražský koláč s náplní:

Pražský koláč s náplní
Pražský koláč s náplní
Pražský koláč s náplní
Pražský koláč s náplní
Fotky vložil: fiska1 
Hodnocení receptu Pražský koláč s náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !