Postup přípravy receptu Tiramisu s malinami a honeybushem:
Honeybush zalijeme 200 ml vroucí vody, necháme minimálně 5 minut louhovat a po scezení dáme zchladnout. Vhodnou formu vyložíme piškoty, které podle potřeby nalámeme na menší kousky a rovnoměrně všechny pokapeme čajem. Na navlhčené piškoty pak rozložíme 250 g očištěných malin. V hluboké míse ušleháme tvaroh, mascarpone, cukr a citrónovou šťávu. Vanilkový lusk podélně rozkrojíme, všechen jeho obsah vyjmeme a přidáme do tvarohové hmoty. Takto ochuceným tvarohem pak překryjeme vrstvu malin a opatrně urovnáme jako povrch. Poté moučník necháme minimálně 30 minut chladit. Hotové tiramisu před podáváním posypeme kakaem, ozdobíme zbytkem malin a několika meruňkovými lístky.