Postup přípravy receptu Vylepšené české tiramisu:
Podle návodu připravíme pudink. Uvaříme velmi silnou černou kávu, tu hodně osladíme a dochutíme trestí.
V míse smícháme žervé, tvaroh, šlehačku, cukr podle chuti a trochu soli. Po vychladnutí pudinku ho postupně přidáme do směsi. Pudink totiž vše zjemní a směs po něm hodně ztuhne, jakoby želíruje.
Na dno formy, vhodná je ta na biskupský chlebíček, položíme jednu vrstvu piškotů, které polijeme scezenou kávou. Na piškoty navrstvíme část krému, opět poklademe piškoty, polijeme kávou a přidáme zbytek krému.
Vylepšené české tiramisu uložíme nejlépe přes noc do ledničky. Před servírováním české tiramisu posypeme ozdobně trochou kakaa.
Fotky receptu Vylepšené české tiramisu:
Fotky vložil: Mangovka,jirajanka,hlouskova,uznevim