600 g tresky
| sůl
| hladká mouka
| 60 g oleje
| 100 g kořenové zeleniny
| 250 g rajčatového protlaku
| hovězí vývar
| 1 kyselá okurka
| 1 velká cibule
| 2 bobkové listy
| 4 kuličky pepře
| tymián
| paprika
| 10 g kaparů
| 2 kuličky nového koření
| 2 hřebíčky
Postup přípravy receptu Murmaňská treska:
Osolené porce tresky poprášíme moukou a necháme 15 minut odležet, pak je opečeme na oleji po obou stranách dorůžova. Tresku vyjmeme a na oleji podusíme nakrájenou kořenovou zeleninu, přidáme rajský protlak, hovězí vývar, nakrájenou kyselou okurku a koření, přidáme porce ryby a vše asi 15 minut zapékáme v troubě.
Fotky receptu Murmaňská treska:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!