Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Musaka alá francouzské brambory

fotka Musaka alá francouzské brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Musaka alá francouzské brambory:

500 g hovězího mletého masa  | 1,5 kg brambor  | 1 malý lilek  | 2 cibule  |  červená paprika  |  sůl  |  pepř  |  olej  | 200 ml smetany  | 2 vajíčko  | 100 g eidamu

Postup přípravy receptu Musaka alá francouzské brambory:

Na oleji opražíme cibulku a vložíme hovězí maso, které chvilku orestujeme, přidáme majoránku, červenů paprika, sůl, pepř a odstavíme. Lilek nakrájíme na plátky, osolíme, necháme vzejít vodu, osušíme a z obou strán opečeme do zlatova.

Brambory nakrájené na plátky uložíme na dno pekáče, pak přijde vrstva masa, pak lilek a znova brambor, maso, lilek a brambor. Povrch brambor posypeme strouhaným sýrem a zalijeme 1 smetanou s vajíčkami.

Pečeme na 200 C cca 45 min, je to skvělá dobrůtka.


Fotky receptu Musaka alá francouzské brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Musaka alá francouzské brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !