Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.03. 2025
Dnes má svátek Gabriela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Musaka se špenátem, zakysanou smetanou a nastrouhaným sýrem

fotka Musaka se špenátem, zakysanou smetanou a nastrouhaným sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Musaka se špenátem, zakysanou smetanou a nastrouhaným sýrem:

600 g mletého libového vepřového masa  | 3 lžíce oleje  | 2 cibule  | 4 stroužky česneku  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce kořenící směsi Adžika  | 300 g čerstvého špenátu  | 3 vejce  | 250 g zakysané smetany  | 100 g tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Musaka se špenátem, zakysanou smetanou a nastrouhaným sýrem:

Na oleji lehce opečte nakrájenou cibuli a nasekaný česnek, přidejte maso, opečte, osolte, opepřete, přidejte koření a duste, až je maso měkké a voda odpařená. Horkou vodou spařte dobře vyprané listy špenátu a nechte je odkapat. Vejce rozšlehejte se zakysanou smetanou, solí a pepřem. Do tukem vytřené zapékací mísy střídavě vrstvěte masovou směs, špenát, smetanu, nakonec posypte jemně nastrouhaným sýrem a v předehřáté troubě zapečte dorůžova.


Fotky receptu Musaka se špenátem, zakysanou smetanou a nastrouhaným sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Musaka se špenátem, zakysanou smetanou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !