4 ks krůtích řízků
| špetka soli
| trochu hladké mouky na obalení
| 1 ks vejce
| trochu strouhanky na obalení
| trochu tuku na smažení
| 1 lžička másla
| 80 g ementálu
| 1 lžíce sterilovaného hrášku
| špetka soli
| špetka pepře
Postup přípravy receptu Nadívané krůtí řízky:
Krůtí řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Potom si připravíme nádivku: na másle opečeme šunku nakrájenou na kostičky, přidáme vejce a necháme je srazit. Směs osolíme, opepříme a vmícháme do ní pokrájený ementál a hrášek. Na každý řízek dáme lžíci této nádivky, přehneme a stranu řízku sklepneme. Naplněné krůtí řízky obalíme v trojobalu a smažíme dozlatova. Podáváme s hranolkami.
Fotky receptu Nadívané krůtí řízky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!