Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Nadívaný králík po brněnsku:
1 menší králík
| 1 ks cibule
| 50 g slaniny
| 20 g másla
| sůl
| Nádivka: 3 ks vajec
| 3 ks housek
| 2 dl mléka
| 50 g másla
| 1 malý svazek petrželky
| sůl a pepř podle chuti
Postup přípravy receptu Nadívaný králík po brněnsku:
Králíka vykostíme, maso nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme na másle s kouskem slaniny a nakrájenou cibulí. Necháme dusit a pak na maso navrstvíme nádivku. Pokapeme ji tukem a dáme zapéct do trouby.
Nádivka: Vejce utřeme se změklým máslem a houskami namočenými v mléce. Přidáme posekanou zelenou petrželku, pepř a sůl a směs promícháme.
Fotky receptu Nadívaný králík po brněnsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!