tymián
| 3 housky
| 3 bílé vinné klobásy
| 150 ml mléka
| 2 lžíce oleje
| 1 cibule
| bílý pepř a sůl
Postup přípravy receptu Nádivka z bílé klobásy:
Housky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Necháme chvíli stát.
Cibuli nakrájíme nadrobno. Rozpálíme si pánev, přidáme olej a cibulku orestujeme dozlatova. Necháme ji vychladnout.
Nasáklé kostky rozetřeme vidličkou. Do připravené housky vymačkáme klobásu, vychladlou restovanou cibulku a vše pečlivě zamícháme. Nádivku ochutíme solí a pepřem, tymiánem a můžeme přidat nakrájenou petrželku.
Nádivkou plníme připravené maso.
Fotky receptu Nádivka z bílé klobásy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!