Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nákyp dělaný z mletého masa

fotka Nákyp dělaný z mletého masa
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nákyp dělaný z mletého masa:

500 g brambor  | 600 g pórku  | sůl  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce hl. mouky  | 250 ml mléka  | 300 ml smetany  | pepř  | strouhaný muškát  | 1 cibule  | 1 lžíce oleje  | 700 g mletého masa  | 500 g krájených rajčat  | 100 g sýra na strouh.

Postup přípravy receptu Nákyp dělaný z mletého masa:

Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a 15 minut je vaříme. Pak je slijeme. Pórek očistíme, příčně překrojíme a ve slané vodě ho 3 minuty blanšírujeme. Pórek nakrájíme na kolečka. Na másle osmažíme mouku. Přilijeme mléko, smetanu a za stálého míchání vše asi 10 minut při mírné teplotě vaříme. Ochutíme solí, pepřem a muškátem. Cibuli oloupeme, nakrájíme a podusíme na oleji. Přidáme mleté maso a opečeme ji. Přidáme koření a rajčata. Do vymazané zakpékací formy skládáme po vrstvách brambory, maso a pórek. Přelijeme omáčkou, posypeme strouhaným sýrem a při teplotě 200°C dáme na 35 minut zapéct.


Fotky receptu Nákyp dělaný z mletého masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp dělaný z mletého masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !