Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nálev pro jehněčí maso

fotka Nálev pro jehněčí maso
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Nálev pro jehněčí maso :

4 lžíce ostré hořčice  | 1 lžíce citrónové šťávy  | 1/2 čajové lžičky oregana  | 1/2 čajové lžičky tymiánu  | 1/2 čajové lžičky rozmarýnu  | 1 špička nože kajenského pepře  | 2 lžíce worcesterové omáčky  | 2 stroužky rozmačkaného česneku  | 1 lžíce oleje oleje z burských oříšků

Postup přípravy receptu Nálev pro jehněčí maso :

Obsah je nutné dobře promíchat!





Fotky receptu Nálev pro jehněčí maso :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nálev pro jehněčí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles