Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nálev pro jehněčí maso

fotka Nálev pro jehněčí maso
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Nálev pro jehněčí maso :

4 lžíce ostré hořčice  | 1 lžíce citrónové šťávy  | 1/2 čajové lžičky oregana  | 1/2 čajové lžičky tymiánu  | 1/2 čajové lžičky rozmarýnu  | 1 špička nože kajenského pepře  | 2 lžíce worcesterové omáčky  | 2 stroužky rozmačkaného česneku  | 1 lžíce oleje oleje z burských oříšků

Postup přípravy receptu Nálev pro jehněčí maso :

Obsah je nutné dobře promíchat!





Fotky receptu Nálev pro jehněčí maso :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nálev pro jehněčí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles