Vložil: | Marthas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Naložený cejn s houbami a s kečupem:
1 k filetů z cejna
| šťáva z 1 citronu
| 1 lžíce koření na ryby
| sůl
| 2 lžíce hladké mouky
| olej
| 500 gramů hub
| 500 gramů cibule
| 1 lžíce divokého koření
| 1 sklenice pikantního kečupu
Postup přípravy receptu Naložený cejn s houbami a s kečupem:
Očištěné a vykostěné filety z cejna nakrájíme na kostky, pokapeme citronovou šťávou, okořeníme, osolíme a necháme do druhého dne v chladu odležet. Okapané a osušené maso obalíme v hladké mouce a na rozpáleném oleji osmažíme ze všech stran dozlatova. Nakrájené houby zleka podusíme na másle a spolu s divokým kořením a cibulí nakrájenou na půlměsíčky přidáme k cejnovi. Promícháme, prohřejeme. Směsí naplníme sklenice, ty zalijeme pikantním kečupem a jíme až po dvou dnech s čerstvým pečivem.
Fotky receptu Naložený cejn s houbami a s kečupem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!