Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Neapolská vejce

fotka Neapolská vejce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Neapolská vejce:

8 vajec  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce mouky  | 2 dl mléka  | 100 g strouhaného sýra  | 200 g špenátu  |  pepř a sůl

Postup přípravy receptu Neapolská vejce:

Vejce uvaříme na hniličku. Necháme vychladnout a oloupeme, z másla a mouky uděláme světlou jíšku a za stálého míchání přiléváme mléko. Vaříme až omáčka zhoustne, ale přitom ji stále mícháme. Osolíme, opepříme a ještě do horké omáčky vmícháme strouhaný sýr.

Mezitím zvlášť podusíme špenát a pak ho zamícháme do povařené omáčky. Špenátovou omáčkou přeléváme uvařená vejce.


Fotky receptu Neapolská vejce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Neapolská vejce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !