200 g makaronů
| 10 dkg šunky
| 50 g uzené slaniny
| 100 g strouhaného sýra
| 40 g rajského protlaku
| 100 ml bílého vína
| 2 ks stroužky česneku
| petrželová nať, sůl dle potřeby
Postup přípravy receptu Neapolské těstoviny:
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, přecedíme a necháme odkapat. Uzenou slaninu nakrájíme na kostičky, přidáme prolisovaný česnek a osmahneme. Posypeme petrželovou natí, zalijeme rajčatovým protlakem, který jsme zředili vínem a chvíli povaříme. Uvařené těstoviny vložíme do vyhřáté mísy, posypeme šunkou, zalijeme rajčatovou omáčkou a nakonec neapolské těstoviny posypeme nastrouhaným sýrem.
Fotky receptu Neapolské těstoviny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!