2 lžíce oleje
| 1 velkou bramboru, oloup a nakr. na jemné plátky
| 200 g hov. masa
| 400 g konzerv. fazolí v tomat. omáčce
| 1-2 lžičky worcesterové omáčky
Postup přípravy receptu Nedělní dobrota:
1. Na vysoké pánvi s těžkým dnem rozpalte olej a vhoďte na něj plátky syrové brambory. Smažte je 7 až 10 minut, dokud nebudou křupavé a nezískají zlatavou barvu.
2. Mezitím si nakrájejte na tenčí plátky konzervované maso.
3. Opečené bramborové plátky můžete nechat v pánvi, jen je obracečkou shrňte na stranu (zůstanou pěkně prohřáté) a na uvolněné místo přidejte plátky masa. Několik minut je smažte – protože si můžete vybrat z několika druhů konzerv, řiďte se dvěma zásadami: maso se nesmí rozpadat, mělo by místy mírně zhnědnout a být křupavé.
4. Nakonec vsypte fazole, kápněte worcester a směs velmi zlehka promíchávejte. Až se prohřeje, úhledně ji naklaďte na talíře. Jezte ještě teplé!
Fotky receptu Nedělní dobrota:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!