Postup přípravy receptu Nedělní pochoutka:
Den předem rybu naložíme do marinády. Druhý den ji osolíme, opepříme a obalíme ve směsi hladké mouky a koření. Rozpálíme olej a pečeme dozlatova. Vyjmeme a do výpeku dáme pokrájenou mrkev na slabé nudličky, hrášek a kukuřici. Trochu orestujeme a podlijeme trochou vody, poté osolíme, opepříme, přidáme trochu sójové omáčky a přilijeme smetanu. Vrátíme rybu do hrnce, povaříme popř. zahustíme.
Podáváme s americkými brambory.
Na marinádu: citron, nové koření, bobkový list, 1 cibule, 5 stroužků česneku, vinný ocet, voda
Na obalení: hladká mouka, koření na ryby, sladká paprika
Na omáčku: 1 mrkev, mražený hrášek a kukuřice, kysaná smetana, sojová omáčka.