Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nedělní pochoutka

fotka Nedělní pochoutka
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nedělní pochoutka:

kvalitní mořská treska  |  olej

Postup přípravy receptu Nedělní pochoutka:

Den předem rybu naložíme do marinády. Druhý den ji osolíme, opepříme a obalíme ve směsi hladké mouky a koření. Rozpálíme olej a pečeme dozlatova. Vyjmeme a do výpeku dáme pokrájenou mrkev na slabé nudličky, hrášek a kukuřici. Trochu orestujeme a podlijeme trochou vody, poté osolíme, opepříme, přidáme trochu sójové omáčky a přilijeme smetanu. Vrátíme rybu do hrnce, povaříme popř. zahustíme.
Podáváme s americkými brambory.
Na marinádu: citron, nové koření, bobkový list, 1 cibule, 5 stroužků česneku, vinný ocet, voda
Na obalení: hladká mouka, koření na ryby, sladká paprika
Na omáčku: 1 mrkev, mražený hrášek a kukuřice, kysaná smetana, sojová omáčka.







Fotky receptu Nedělní pochoutka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nedělní pochoutka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !