Použité suroviny receptu Nejrychlejší rybí karbanátky:
2 konzervy rybiček v tomatě
| 300 g vařených brambor
| vejce
| cibule
| lžíce másla
| strouhanka
| rajský protlak
| pepř
| sůl
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Nejrychlejší rybí karbanátky:
Rybičky vyjmeme z omáčky, přidáme nastrouhané brambory, vejce, rozpuštěné máslo, jemně nasekanou cibuli, osolíme a opepříme. Podle potřeby zasypeme strouhankou a ze vzniklé směsi tvarujeme malé karbanátky. Smažíme je v horkém oleji (rychle) nebo pečeme v troubě při cca 220°C 20-30 minut.
Zbylou tomatovou omáčku prohřejeme společně s rajským protlakem a případně dochutíme oblíbenou kořenící směsí na ryby.
Karbanátky podáváme s tomatovou omáčkou a kolečkem citronu.
Fotky receptu Nejrychlejší rybí karbanátky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!