Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.05. 2021
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nekazící se roláda

fotka Nekazící se roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Nekazící se roláda:

5 vajec  | 12 dkg moučkového cukru  | 4 lžičky kakaa  |  smetana na šlehání  |  čokoládová poleva  | 1 lžička rumu - rumové tříště

Postup přípravy receptu Nekazící se roláda:

Velký plech vymažeme a vysypeme polohrubou moukou. Z bílků uděláme sníh. Žloutky utřeme s cukrem,rumem a kakaem a opatrně vmícháme sníh. Vlijeme na plech a pečeme při 250 °C přesně 8 minut.

Po 8 minutách vyndáme z trouby a sundáme s plechu, necháme vystydnout. (Na plechu nesmíme nechat, je horký a masa by se dopékala a pak by se lámala). Po zchladnutí potřeme ušlehanou smetanou, stočíme roládu a polijeme čokoládou.
Roláda je lehoučká, doporučuji dělat rovnou dvě.
Další tip: Vyplatí se péct po nějakém mase, kdy je trouba rozpálená a za 8 minutech je skutečně všechno hotovo.


Fotky receptu Nekazící se roláda:

Nekazící se roláda
Fotky vložil: hanina51 
Hodnocení receptu Nekazící se roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !