Použité suroviny receptu Nervózní karbanátky na grilu:
600 g mletého masa
| 60 g cibule
| 1,5 g černého pepře
| 11 g soli
| 12 ml vody
| 4,5 g pálivé papriky
Postup přípravy receptu Nervózní karbanátky na grilu:
K dobře umletému masu přidáme sůl, prohněteme, vložíme do mísy a necháme několik hodin v chladnu. Přidáme mletý kmín a pepř s pálivou paprikou. Znovu prohněteme a vložíme na několik hodin do chladničky. Proto mají nervózní karbanátky lehce pálivou chuť. Karbanátky při grilování několikrát obracíme. Servírujeme s hranolkami, fazolkou, pálivou zeleninovou směsí, rajčaty, pečenými paprikami a nadrobno pokrájenou cibulí. Zdobíme petrželí.
Fotky receptu Nervózní karbanátky na grilu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!