Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.02. 2025
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Norská rybí polévka

fotka Norská rybí polévka
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Norská rybí polévka:

6 ks mrkví  |  celerová nať  | 2 l vody  | 500 g rybích odřezků  | 1/2 dl másla  | 1/2 dl hladké mouky  | 3 ks žloutky  | 2 dl smetany  | 1 lžíce cukru  | 1 lžíce octa  | 4 dl mléka

Postup přípravy receptu Norská rybí polévka:

Mrkev a celer uvaříme do měkka /15 min/. Přidáme rybí maso a vaříme dalších 15 min. Pak maso zcedíme. Smícháme máslo a mouku a vmícháme do polévky, vaříme 30 min. pod bodem varu. Smetanu, žloutky, cukr a ocet smícháme a vmícháme do horkého mléka a směs přidáme do polévky. Přihřejeme, nesmíme vařit.


Fotky receptu Norská rybí polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Norská rybí polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !