Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Norská rybí polévka:
6 ks mrkví
| celerová nať
| 2 l vody
| 500 g rybích odřezků
| 1/2 dl másla
| 1/2 dl hladké mouky
| 3 ks žloutky
| 2 dl smetany
| 1 lžíce cukru
| 1 lžíce octa
| 4 dl mléka
Postup přípravy receptu Norská rybí polévka:
Mrkev a celer uvaříme do měkka /15 min/. Přidáme rybí maso a vaříme dalších 15 min. Pak maso zcedíme. Smícháme máslo a mouku a vmícháme do polévky, vaříme 30 min. pod bodem varu. Smetanu, žloutky, cukr a ocet smícháme a vmícháme do horkého mléka a směs přidáme do polévky. Přihřejeme, nesmíme vařit.
Fotky receptu Norská rybí polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!