Maso zbavte tuku a šlach. Nakrájejte ho na tenké nudličky. Z rozmarýnu odtrhněte lístky a najemno je nasekejte. Oloupaný česnek rozetřete. Citrónovou kůru nadrobno nasekejte. Maso prudce opečte po všech stranách na rozehřátém oleji a vyjměte ho. Těstoviny uvařte v dostatečném množství osolené vody podle návodu na obalu. Do uvolněné pánve vložte rozmarýn, česnek a citrónovou kůru. Krátce opečte. Přidejte vývar a smetanu. Připečeniny rozvařte a omáčku nechejte trochu zhoustnout. Maso vraťte do pánve. Přimíchejte citrónovou šťávu a ocet. Osolte a opepřete. Těstoviny sceďte, nechejte okapat a promíchejte s masem. Ihned podávejte.
Fotky receptu Nudle s jehněčím ragú:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!