Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.07. 2025
Dnes má svátek Bohuslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obalovaná žabí stehýnka

fotka Obalovaná žabí stehýnka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Obalovaná žabí stehýnka:

16 párů žabí stehýnka  | 2 dl olej  | 1 ks citron  | 20 g sůl  | 3 g mletý pepř  | 2 svazky petrželka  | 80 g mouka  | 2 ks vejce  | 200 g strouhanka

Postup přípravy receptu Obalovaná žabí stehýnka:

Očištěná žabí stehýnka řádně omýt. Připravit marinádu z 1/2 dl oleje, citronové šťávy, soli, mletého pepře a jemně pokrájené petrželky. Žabí stehýnka naložit do marinády 1 hodinu před smažením. Po vyjmutí z marinády osušit. Lehce osolit, pak obalit v mouce, vejci a strouhance. Smažit po obou stranách ve větším množství oleje, až jsou stehýnka křupavá. Pak osmažit 1/2 - 1 minutu omytou a osušenou petrželku. Dušenou rýži servírovat do středu talíře, na ní položit žabí stehýnka a osmaženou petrželku. Podávat s tatarskou omáčkou.


Fotky receptu Obalovaná žabí stehýnka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obalovaná žabí stehýnka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !