Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obložené jelení hrudí

fotka Obložené jelení hrudí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Obložené jelení hrudí:

1 kg jelení hrudi  | 1,5 l vody  | 1 velká cibule  | 1 mrkev  | 1 petržel  | 1/2 menšího celeru  |  celý černý pepř  |  celé nové koření  | 1 bobkový list  |  sůl

Postup přípravy receptu Obložené jelení hrudí:

Jelení hrudí omyjeme a uvaříme v osolené vodě společně s nakrájenou mrkví, cibulí, petrželí, celerem, kořením a bobkovým listem. Až je maso měkké, vyjmeme ho a nakrájíme na jednotlivé porce, které podáváme s bramborami a zeleninou. Vývar z jeleního masa můžeme použít na polévku.


Fotky receptu Obložené jelení hrudí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obložené jelení hrudí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !