Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obložený talíř s rybou

fotka Obložený talíř s rybou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Obložený talíř s rybou:

200 g uzeného halibuta  | 2 vejce natvrdo  | 4 listy hlávkového salátu  | 3 lžíce citrónové šťávy  | 2 lžíce vody  |  sůl, pepř  | 2 lžíce oleje  | 125 g žampiónů  | 2 malá rajčata  | 200 g chřestu z konzervy  |  trochu pažitky

Postup přípravy receptu Obložený talíř s rybou:

Z ryby stáhněte kůži, vykostěte ji a nakrájejte na malé kousky. Vejce oloupejte a nakrájejte na plátky. Rajčata omyjte a pokrájejte. Zálivku (marinádu) připravte z citrónové šťávy, do které postupně vmíchejte vodu, sůl, pepř a olej. Sterilované žampiony nechte okapat a pokrájejte na tenké plátky. Máte-li čerstvé žampióny, očistěte je, nakrájejte na plátky a krátce orestujte. Na talíř rozložte listy hlávkového salátu, na ně rozdělte kousky ryby, žampióny, rajčata, která osolte a opepřete, dále okapaný chřest a vše zalijte marinádou. Uvařená vejce upravte až na konec, marináda by je rozmočila. Vše posypte pažitkou. Podávejte s křupavým bílým chlebem nebo toastem s máslem.


Fotky receptu Obložený talíř s rybou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obložený talíř s rybou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !