Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obložený žebrový steak

fotka Obložený žebrový steak
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Obložený žebrový steak:

1 kg žebrových steaků  | 4 lžíce oleje  | 50 g slaných burských oříšků  | 1 lžička hrubého černého pepře  | 50 g bylinkového másla  | 4 rajčata  | 1/4 lžičky česnekové soli  | 1 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Obložený žebrový steak:

Maso potřeme olejem a pepřem, přikryjeme a dáme do ledničky max. na 2 dny. Maso před grilováním vyndáme z lednice min. 30 min.
Oříšky opražíme krátce na másle, až začnou vonět. Bylinkové máslo třeme až je vláčné, naplníme jím sáček a na papír nastříkáme malé růžičky. Rajčata nařízneme křížem, posypeme česnekovou solí, polejeme olejem a pokapeme worcestrovou omáčkou.
Steaky asi deset minut opékáme na grilu, pak je dáme dále od přímého ohně a necháme pomalu dodělat. Vedle grilujeme rajčata.
Steaky dáme na mísu, osolíme, posypeme oříšky a necháme asi deset minut zakryté, aby vše vsákly. Podáváme s bylinkovými růžičkami a grilovanými rajčaty.


Fotky receptu Obložený žebrový steak:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obložený žebrový steak
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !