Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.05. 2021
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Obrácený jablečník

fotka Obrácený jablečník
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Obrácený jablečník:

1 kg jablek  | dle chuti: cukr a skořice  | 10 dkg mletých nebo sekaných ořechů  | 5 vajec  | 5 lžic cukru  | 1 vanilkový cukr  | 5 lžic polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1 čokoláda

Postup přípravy receptu Obrácený jablečník:

Náplň: z nastrouhaných jablek, cukru, skořice a ořechů. Těsto: utřete žloutky a cukr. Přidejte vanilkový cukr, mouku, prášek do pečiva a nakonec sníh z bílků. Na plech položte alobal. Vymažte ho silně máslem. Na něj rozložte jablečnou náplň a potom těsto. Pečte asi 20 min. dorůžova. Nechejte vychladnout, pak vyklopte z plechu a polijte čokoládou.



Fotky receptu Obrácený jablečník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obrácený jablečník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !